مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد مطرح کرد

نمایشگاه بین‌المللی مشهد در مسیر ورود به بورس

عصر نمایشگاه- مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد گفت: مقدمات لازم برای ورود نمایشگاه بین‌المللی مشهد به بورس فراهم شده که پس از گام اول آن یعنی ورود به فرابورس و اثرگذاری در این حوزه وارد بورس خواهد شد.

نمایشگاه بین‌المللی مشهد در مسیر ورود به بورس
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از ایسنا، ناصرتوکلیان‌فر در خصوص وضعیت برگزاری نمایشگاه‌ها در پساجنگ، اظهار کرد: کشور ما با حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، مواجه شد که با توجه به این شرایط بسیاری از نمایشگاه‌ها و رویدادها لغو شد یا به تعویق افتاد. این شرایط باعث شد که بسیاری از فعالیت‌ها، از جمله برپایی نمایشگاه‌ها، با اختلال مواجه شود.

    وی افزود: به دلیل محدودیت‌های حمل‌ونقل و کاهش پروازها، سه رویداد نمایشگاه بین‌المللی مشهد دچار مشکل شد اما با توجه به اینکه امکان ذخیره زمان وجود ندارد و زمان از دست رفت، لذا اکنون با جانمایی که در دستور کار وجود دارد و مجوزهای دریافت شده، قصد جبران وجود دارد.

    مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد بیان کرد: اولین رویداد نمایشگاه پیش‌بینی شده است که  امیدواریم با موافقت‌های مسئولان دولتی و مجوزهای دریافت شده، عملیاتی شود. این نمایشگاه در حوزه ساختمان است که از اول مردادماه به مدت چهار روز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برنامه‌ریزی شده است.

    توکلیان‌فر اضافه کرد: همچنین برگزاری نمایشگاه‌ سنگ نیز در برنامه گنجانده شده که در زمان‌های آتی پیگیری و برنامه‌ریزی خواهد شد؛ در خصوص نمایشگاه‌های کنسل‌شده، تلاش می‌کنیم که با زمان‌بندی مناسب، آن‌ها را برگزار کنیم.

    وی درباره ورود نمایشگاه به بورس، گفت: بورس یکی از بازارهای مالی مهم کشور است و اطلاع‌رسانی در این حوزه می‌تواند مفید باشد. طبق سیاست‌های دولت و منویات مقام معظم رهبری، استفاده از ظرفیت‌های مردمی در فعالیت‌های اقتصادی مورد تأکید است.

    مدیرعامل نمایشگاه بین‌اللملی مشهد خاطرنشان کرد: ورود نمایشگاه به بورس در سال گذشته در هیئت مدیره مصوب شد و اقدامات لازم در حال انجام است. هدف ما این است که مردم بتوانند با خرید سهام نمایشگاه در اداره این سایت بزرگ مشارکت کنند.

    توکلیان‌فر در خصوص مزایای این اقدام مهم، بیان کرد: این امر نه تنها باعث رونق اقتصادی می‌شود، بلکه نمادی از استفاده از ظرفیت‌های مردمی در اداره مسائل اقتصادی خواهد بود.

    وی تصریح کرد: علاوه بر این، شهرداری نیز می‌تواند با سرمایه‌گذاری در این حوزه، بودجه خود را در سایر بخش‌ها و خدمات عمرانی دیگر صرف کند. این موضوع باعث می‌شود مردم نیز از ظرفیت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه بهره‌مند شوند و در اداره این مجموعه اقتصادی مشارکت داشته باشند.

    مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون نمایشگاه‌های دیگر استان‌ها وارد بورس شده‌اند یا خیر؟ گفت: مقدمات لازم در حال انجام است تا این فرآیند با موفقیت انجام و بعد از گام اول یعنی ورود به فرابورس و اثرگذاری در این حوزه وارد بورس شوند. مشهد پس از تهران بزرگ‌ترین سایت نمایشگاهی دارد و این اولین بار است که یک سایت نمایشگاهی به این شکل وارد بورس می‌شود.

    وی بیان کرد: این پروسه در حال حاضر در مرحلهٔ اول خود قرار دارد و به دلیل مسائل تشکیلاتی، مالکیتی و سایر موانع سطحی، روندی طولانی و پیچیده را طی می‌کند. برای ورود بنگاه اقتصادی و پذیرش آن در فرابورس، باید این مراحل به طور کامل انجام شود.

    مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خاطرنشان کرد: در عملکرد خود این موضوع را اثبات کرده‌ایم و اسناد و مستندات بودجه نیز گواهی بر این امر است که نمایشگاه بین‌المللی مشهد یک بنگاه اقتصادی سودده است. بر اساس ارزیابی‌های انجام شده توسط تیم مجری نمایشگاه بین‌المللی مشهد، تاکنون بیش از 80 درصد از مسیر طی شده و در حال نزدیک شدن به هدف و ورود به فرابورس هستیم.

     

    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت