به مناسبت دهه فجر ؛

برپایی نمایشگاه فرهنگی-هنری ایران در پاکستان

عصر نمایشگاه- همزمان با فرا رسیدن سی و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، نمایشگاه فرهنگی-هنری جمهوری اسلامی ایران در پایتخت پایتخت پاکستان گشایش یافت.

برپایی نمایشگاه فرهنگی-هنری ایران در پاکستان
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» به نقل از ایرنا ، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان و با همکاری موزه هنرهای ملی پاکستان (لوک ورثه) دایر شده است، 'پرویز رشید' وزیر اطلاع رسانی پاکستان به عنوان میهمان ویژه حضور داشت.

    همچنین 'مهدی هنردوست' سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، 'شهاب الدین دارایی' رایزن فرهنگی کشورمان، روسای نهادی ایرانی در پاکستان، خانواده های ایرانی مقیم اسلام آباد، برخی سفرای مقیم اسلام آباد و جمع زیادی از مردم و شخصیت های فرهنگی و هنری پاکستان در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه حضور داشتند.

    وزیر اطلاع رسانی پاکستان در سخنرانی خود در این مراسم، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت که کشورش و جمهوری اسلامی ایران از روابطی دوستانه در تمام زمینه ها برخوردارند.

    وی با اشاره به لغو تحریم ها علیه ایران، این رویداد را خبری خوش برای ملت و دولت پاکستان دانست.

    پرویز رشید با اشاره به ریشه دار بودن روابط ایران و پاکستان به ویژه در حوزه های فرهنگی، بر ضرورت تعمیق همکاری های فرهنگی میان دو کشور تاکید کرد و آن را موجب شکل گیری هماهنگی بیشتری میان دو همسایه برشمرد.

    مهدی هنردوست سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم، در سخنانی، گفت: ایران و پاکستان هردو کشورهایی با ریشه های عمیق فرهنگی و تاریخی از تمدن های هزاران ساله برخوردارند و مشترکات فراوان فرهنگی، دینی، زبانی و تاریخی میان دو کشور باعث شده تا حتی بتوان ایران و پاکستان را یک سرزمین و یک کشور دانست.

    وی تاکید کرد: مشترکات فراوان میان دو کشور دوست و همسایه موجب می شود که آینده درخشان تری در انتظار روابط دو ملت و دو کشور باشد.

    هنردوست پاکستان را همسایه بزرگ و مهم ایران توصیف کرد و با بیان این که سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاکستان قصد دارد به مناسبت های مختلف فرهنگی، برنامه های متنوع اجرا کند و به همین منظور از گروه های مختلف فرهنگی-هنری برای برگزاری مراسم های مختلف از ایران دعوت خواهد کرد، از فعالان فرهنگی و هنری پاکستان نیز دعوت کرد تا درصورت تمایل، در زمینه اجرای این مراسم ها، مشارکت و همراهی داشته باشند.

    شهاب الدین دارایی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پاکستان نیز طی سخنانی، برضرورت تقویت وحدت و همدلی میان تمام مذاهب اسلامی و جهان اسلام، توجه به زیبایی های وحدت و همدلی و پرهیز از زشتی های اختلاف و تقرقه تاکید کرد.

    گفتنی است ،در این مراسم گروه سرود مدرسه ایرانی امام حسین (ع) اسلام آباد، سرود زیبایی در وصف پیروزی انقلاب اسلامی اجرا کرد.

    همچنین فعالیت هنرمندان صنایع دستی ایران که باهدف معرفی هنر و فرهنگ اصیل ایرانی در این نمایشگاه به اسلام آباد سفر کرده اند، مورد توجه ویژه بازدیدکنندگان پاکستانی قرار گرفت.

    شایان ذکر است ،حضور پرتعداد رسانه های دولتی و غیردولتی پاکستان برای پوشش خبری مراسم افتتاحیه این نمایشگاه بسیار قابل توجه بود و این نمایشگاه به مدت سه روز برای بازدید عموم دایر خواهد بود.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصرنمایشگاه(http://telegram.me/asrenamayeshgah) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت