همزمان با نخستین همایش ملی اقتصاد هنر و فرهنگ ایران ؛

معرفی برگزیدگان نمایشگاه ˝ارزش‌آفرینی گرافیک معاصر ایران˝

عصر نمایشگاه- نخستین نمایشگاه تخصصی ارزش‌آفرینی گرافیک معاصر ایران که همزمان با نخستین همایش ملی اقتصاد هنر و فرهنگ ایران برگزار شد، برگزیدگان خود را معرفی کرد.

معرفی برگزیدگان نمایشگاه ˝ارزش‌آفرینی گرافیک معاصر ایران˝
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه» ،این نمایشگاه طی سه روز در نگارخانه موسسه فرهنگی اکو (بخش فرهنگی سازمان همکاری اقتصادی اکو) برگزار شد و در طی آن، آثار اساتید، مدرسان و دانشجویان گرافیک دانشگاه‌های کشور در سه بخش طراحی نشانه، طراحی پوستر و کتاب‌آرایی به نمایش درآمد.

    نخستین نمایشگاه تخصصی ارزش‌آفرینی گرافیک معاصر ایران با هدف معرفی توانمندی‌ها و عملکرد هنر گرافیک در ارتباط با صنایع فرهنگی و اقتصاد هنر و نیز تاکید بر نقش ارزش‌آفرین این هنر در دوران معاصر، از سوی انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران برگزار شد.

    گفتنی است ،آثار اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه‌های هنر در چهار بخش طراحی نشانه، طراحی پوستر، کتاب‌آرایی و طراحی بسته‌بندی دریافت شده و در نهایت 300 اثر در سه بخش طراحی نشانه، پوستر و کتاب به بخش مسابقه راه یافتند. در مرحله داوری نیز استاد بیژن جناب، دکتر جلال‌الدین سلطان کاشفی و دکتر نظام‌الدین امامی‌فر آثاری از 30طراح گرافیک را برای حضور در نمایشگاه انتخاب کردند. برگزیدگان نهایی نخستین نمایشگاه تخصصی ارزش‌آفرینی گرافیک معاصر ایران به شرح زیر معرفی شدند:

    - بخش طراحی نشانه
    دکتر بهنام زنگی مقام نخست
    دکتر اشرف‌السادات موسوی‌لر مقام دوم
    خانم شیما آقایی نفر سوم

    -بخش طراحی پوستر
    خانم مطهره سراج مقام نخست
    خانم شبنم لیلیان و دکتر اشرف‌السادات موسوی‌لر مقام دوم
    خانم اله مروج مقام سوم

    -بخش کتاب‌آرایی
    دکتر بهنام زنگی اثر برتر
    دکتر فاطمه هنری‌مهر مقام نخست
    خانم گیسو الماسی‌راد مقام دوم
    خانم فاطمه مرسلی مقام سوم

    در مراسم اختتامیه این نمایشگاه که با حضور سفرا و نمایندگانی از کشورهای عضو سازمان اکو، ریاست موسسه فرهنگی اکو، شماری از مدیران و شخصیت‌های فرهنگی کشور و شمار کثیری از اساتید دانشگاه‌های هنر در محل موسسه اکو برگزار شد، ضمن تقدیر از برگزیدگان نمایشگاه، از سوی انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران از استاد بیژن جناب به‌عنوان طراح گرافیک کارآفرین و شخصیت مؤثر گرافیک معاصر ایران تجلیل به عمل آمد.

    همچنین نخستین همایش علمی اقتصاد هنر و فرهنگ ایران با مشارکت انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران و بخش فرهنگی سازمان همکاری اقتصادی اکو برگزار شد.

    نشست علمی این همایش با حضور اساتید هنر، سفرا و نمایندگان کشورهای عضو اکو، معاون صنایع‌دستی سازمان میراث فرهنگی و صنایع‌دستی و گردشگری، ریاست موسسه اکو، معاون پژوهشی دانشگاه الزهرا، اعضای هیات علمی دانشگاه‌های هنر از سراسر کشور، اعضای انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران، مدیران و کارشناسان مراکز علمی، پژوهشگران هنر و دانشجویان علاقمند در محل موسسه فرهنگی اکو در تهران برگزار شد.

    دکتر اشرف‌السادات موسوی‌لر، رییس همایش ضمن ارائه گزارشی از بخش علمی و بخش نمایشگاهی آن، آمار مقالات، آثار دریافتی و شیوه داوری آن‌ها را تشریح کرد. رییس انجمن علمی پژوهش هنر همچنین ضمن تاکید بر اهمیت موضوع اقتصاد هنر و فرهنگ در دوران معاصر، به ضرورت برگزاری چنین همایش‌هایی در راستای تبیین اصول و معیارهای توسعه اقتصاد هنر پرداخت.
    این نشست در دو بخش به ارائه دستاوردهای پژوهشی در زمینه اقتصاد هنر و فرهنگ پرداخت و ابعاد مختلف اقتصاد هنر و فرهنگ از منظر پژوهشگران هنر و اقتصاد مطرح شد.

    دکتر بهنام زنگی دبیر علمی نخستین همایش علمی اقتصاد هنر و فرهنگ ایران، در نشست رسانه‌ای این همایش اعلام کرد: فراخوان نخستین دوره این همایش ملی با محورهای اقتصاد صنایع‌دستی، جایگاه هنر در اقتصاد دانش‌بنیان و مبانی کارآفرینی هنری صورت گرفته و با استقبال جامعه دانشگاهی و پژوهشگران هنر مواجه شد. مقالات ارسالی توسط اعضای هیات داوران مشتمل بر اعضای هیات علمی بیش از ده دانشگاه معتبر کشور، مورد بررسی و ارزیابی قرار‌گرفت. 60 عنوان از مجموع مقالات ارسالی برای انتشار در کتاب مقالات و کتاب چکیده مقالات برگزیده شده و از این میان، 15 مقاله پژوهشی برای ارائه در نشست علمی همایش انتخاب شد.

    دکتر زنگی نایب رییس انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران در ادامه بر ضرورت حمایت و هدایت پژوهش‌های پراکنده موجود در زمینه اقتصاد هنر و فرهنگ اشاره کرده و گفت: اقتصاد پویا، ارزش‌آفرین و اثرگذار هنر می‌تواند به منزله یکی از زیربخش‌های مهم اقتصاد ملی تلقی شود که ظرفیت‌های چشمگیری در پایدارسازی روند توسعه اقتصادی و مصون‌سازی آن از التهابات اقتصادی و سیاسی دارد. محصولات این میدان اقتصادی بر اساس ساختار و نظام درونی‌اش از حداقل سرمایه‌گذاری و حداکثر ارزش‌افزوده برخوردار بوده و می‌تواند جزو بازوهای کارآمد تحول اقتصادی قلمداد شود.

    وی با تشریح ضرورت و اهمیت پرداختن به اصول پایه‌ای، مبانی، چشم‌انداز و عملکرد اقتصاد هنر و فرهنگ، اظهار داشت، انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران مصمم است تا گام دوم این رویداد علمی را با موضوع «اقتصاد هنر و فرهنگ ایران و بازارهای جهانی» همزمان با آغاز دوره پساتحریم در سال آینده برگزار کند و گردآمدن آثار پژوهشی اساتید و صاحب‌نظران فرصت مناسبی برای بدنه دولت و نهادهای تصمیم‌ساز کشور در زمینه اقتصاد خواهد بود و امید می‌رود دستگاه‌های فعال عرصه فرهنگ، هنر و اقتصاد به‌عنوان متولیان اصلی اقتصاد هنر و فرهنگ، به این موضوع حساسیت نشان داده و زمینه‌های استفاده از دستاوردهای این رویداد علمی را فراهم آورند.

    گفتنی است این همایش با مشارکت و پشتیبانی شماری از نهادها به شرح زیر برگزار شد:

    - انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران
    - بخش فرهنگی سازمان همکاری اقتصادی اکو
    - سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی
    - دانشگاه‌های الزهرا، هنر اسلامی تبریز، هنر، تربیت مدرس، شاهد
    - ستاد توسعه فرهنگ علم و فناوری دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
    - پژوهشکده شعر و هنر
    - پژوهشکده اقتصاد
    - فصلنامه آموزشی، پژوهشی و تحلیلی پژوهش هنر
    - انتشارات فرهنگی و هنری مهر نوروز
    - پایگاه نمایه‌سازی علوم ISC
    - شرکت سینا پردازشگر دانش
    - خبرگزاری علم و فرهنگ (سینا)
    - پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری

    نخستین همایش ملی اقتصاد هنر و فرهنگ با ارائه مقالات دکتر بهمن نامورمطلق، پروفسور عارف افتخار حسین، دکتر اشرف موسوی‌لر، دکتر محمدرضا مریدی، دکتر بهنام زنگی، دکتر میترا معنوی‌راد، مهندس بدرالدین احمدی، دکتر سهیلا صلاحی‌مقدم، دکتر الهه پنجه‌باشی، دکتر زهرا مسعودی‌امین، دکتر فریناز فربد، دکتر سعید زاویه و شماری از پژوهشگران دانشگاهی، با تقدیر از پژوهشگران برتر این حوزه و ارائه پیشنهادهای پژوهشی برای دوره آتی به کار خود پایان داد.

     

    جهت دریافت آخرین اخبار از طریق تلگرام به کانال اختصاصی عصر نمایشگاه (http://telegram.me/asrenamayeshgah) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۵ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت