بازرس انجمن غرفه سازان نمایشگاه های بین المللی ایران:

نمایشگاه هرگز جایگزین ندارد

عصر نمایشگاه- هومن مشایخی بازرس انجمن غرفه سازان نمایشگاه های بین المللی ایران نوشت: اگر بدبین باشیم نباید به رونق شغلی سال آینده چندان دل بست، ولی اگر خوشبینانه ببینیم باید یادمان باشد اگر در این صنف ماندگار شدیم، نمایشگاه هرگز جایگزین ندارد.

نمایشگاه هرگز جایگزین ندارد
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه»، هومن مشایخی چه در دوره ای که به عنوان مدیر روابط عمومی انجمن غرفه سازان فعالیت می کرد و چه در دوره فعلی که بازرس انجمن غرفه سازان نمایشگاه های بین المللی ایران است همواره با تلاش و مسئولیت پذیری قابل تقدیر و ستودنی منشا خیر و اتفاقات مثبتی در این نهاد صنفی بوده است. در شماره 41 مجله نمایشگاه یادداشتی از ایشان منتشر شد که در ادامه می خوانیم.

    اوضاع بغرنجی که سایه تحریم و کرونا پدید آورده بر کسی پوشیده نیست، در این فضا انجمن غرفه سازان و کلیه بدنه صنعت نمایشگاهی کوشش داشتند تا در ابتدا راهی برای بازگشایی نمایشگاه‌ها پیدا کنند، که خوشبختانه با پیگیری‌هایی که صورت گرفت موفق به شکل گیرى این مهم شدند و نمایشگاه حتی اگر کم رونق، ولی برپا بود.... بی شک فعالیتهایی چون امضای نامه با پیگیری حداکثری اعضای این خانواده از مواردیست که در این موضوع موثر و مبین قدرت اجماع بود.

    راجع به حمایت های شده و ناشده از صنف غرفه ساز، باید بی تعارف قبول کرد که ما به این وضعیت عادت داریم که از دولتمردان همیشه به جای چشم یاری، گوش یاری داشته باشیم چون نهایتا هزار وعده خوبان یکی وفا نکند... پس از ایشان انتظاری نیست.

    متاسفانه سالهاست شاهدیم که  خواست کافی از سمت نمایشگاه برای افزایش تعرفه اجاره زمین وجود ندارد و این مساله باعث میشود راه‌های جایگزین برای درآمدزایی به فکر دوستان گرامی سیاست گذار در نمایشگاه بین المللی تهران برسد که طبیعتا دامن غرفه سازان را نیز گرفته است، از موارد مرتبط میتوان حق کسب و پیشه و حق نظارت بر برق غرفه را اسم برد که با درک صحیح صنفی و در نظر گرفتن حقوق سایر ارکان نمایشگاه با همکاری غرفه سازان اجرایی شده است، شاید این موضوع قابل هضم باشد ولی مخارج و سیستم عریض و طویلی که برای وجود داستان شکست خورده گرید بندی به صنف غرفه ساز تحمیل شد از بزرگترین آفاتی بود که سال گذشته تاثیر مخرب خودش را نمایش داد و  باعث ضرر هنگفت این صنف شد، نگهداری دفتر و کارمند و کارگاه و پرسنل در شرایطی که تقریبا نمایشگاهی پررونق برگزار نشده از عوارض این آفت بود که سود چند ساله این بزرگواران را دفعتا بلعید.

    القصه داستان گله و شکایت راه به جایی نخواهد برد و درد مشترک همه ماست و بهتر است ببینیم چاره چیست! در شرایط فعلی که قسمت عمده ای از غرفه سازان به سایر مشاغل روی اورده اند شاید تشکیل هولدینگهای صنفی و تجمیع مخارج به بقای مجموعه هایی که به فعالیت در این حوزه کماکان چشم امید دارند کمک کند و از طرف دیگر همیاری ارکان این صنف با یکدیگر در این شرایط نیز ممکن است کمی وضعیت را بهتر کند.

    هیات مدیره انجمن صنفی غرفه سازان با لطف و همکاری اعضای محترم تا امروز بخشی از تعاملات لازم را برای تعدیل مشکلات مختلف انجام داده و با پیگیری های همیشگی و جلسات کمیته های متشکل از خود اعضا اقدام به حل و فصل مسایل صنفی نموده است، به نظر می‌رسد در این مسیر پیشرفت خوبی حاصل شده که در سالهای پیش رو نتایج آن بیشتر و بهتر دیده خواهد شد.

    اگر بدبین باشیم نباید به رونق شغلی سال آینده چندان دل بست، ولی اگر خوشبینانه ببینیم باید یادمان باشد اگر در این صنف ماندگار شدیم، نمایشگاه هرگز جایگزین ندارد!

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۵ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت