صدیف بیک‌زاده به عنوان کمیسر ژنرال جمهوری اسلامی ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد منصوب شد

عصر نمایشگاه- در ابلاغی از سوی محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، صدیف بیک‌زاده، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، به عنوان «کمیسر ژنرال» جمهوری اسلامی ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد منصوب شد.

صدیف بیک‌زاده به عنوان کمیسر ژنرال جمهوری اسلامی ایران در اکسپو ۲۰۲۷ بلگراد منصوب شد
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر نمایشگاه»، این ابلاغ که به پیشنهاد سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت و بمنظور  سازماندهی پاویون جمهوری اسلامی ایران در این رویداد جهانی صادر شده، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی برای حضور شایسته کشورمان در این رویداد جهانی تأکید شده است.

    اکسپوی بین‌المللی تخصصی 2027 بلگراد با شعار «بازی برای بشریت: ورزش و موسیقی برای همه» از 15 می تا 15 آگوست 2027 میلادی (25 اردیبهشت تا 24 مرداد 1406) در پایتخت صربستان برگزار خواهد شد. تاکنون 112 کشور و سازمان بین‌المللی، از جمله جمهوری اسلامی ایران، مشارکت رسمی خود را در این رویداد اعلام کرده‌اند.

     

    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۲ سال پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت