در سرای سعدالسلطنه قزوین;

چهارمین دوسالانه خوشنویسی ایران افتتاح شد

عصر نمایشگاه- استاد برجسته خوشنویسی ایران غلامحسین امیرخانی در آیین افتتاحیه چهارمین دوسالانه بین‌المللی خوشنویسی ایران تأکید کرد: هر هنرمندی در مسیر راه باید استاد راهنما داشته باشد چراکه داشتن الگو در هر حوزه‌ای لازم و ضروری است.

چهارمین دوسالانه خوشنویسی ایران افتتاح شد
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر نمایشگاه» به نقل از موج، آیین افتتاحیه چهارمین دوسالانه بین‌المللی خوشنویسی ایران و نمایشگاه آثار خوشنویسان با حضور فریدون همتی استاندار قزوین، آیت‌الله علی محمدی تاکندی نماینده اسبق مردم استان در مجلس خبرگان، اعضای شورای شهر، مدیران فرهنگی استان و جمعی از هنرمندان در سرای سعدالسلطنه قزوین برگزار شد.
    غلامحسین امیرخانی استاد طراز اول خوشنویسی ایران در این مراسم با اشاره به رنجی که یک هنرمند برای خلق یک اثر متحمل می‌شود، اظهار کرد: مردم در نمایشگاه‌ها آثاری را مشاهده می‌کنند که اگر صاحب‌نظر و کارشناس باشند با دیدن آثار هنری متوجه خواهند شد که این حاصل دست‌رنج هنرمندی است که با قیمت تلاش آن را به دست آوره است.
    او در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری و همت مسئولان و دستگاه‌های مربوطه دوسالانه خوشنویسی هر ساله با کیفیت‌تر از سال‌های گذشته برگزار می‌شود.
    امیرخانی خاطرنشان کرد: هر هنرمندی در مسیر راه باید استاد راهنما داشته باشد چراکه داشتن الگو در هر حوزه‌ای لازم و ضروری است.
    این استاد برجسته خوشنویسی مطرح کرد: امیدواریم الگوهای بد در جامعه به هنرمندان معرفی نشوند به خاطر اینکه در عرصه هنر الگو خاصیت بسیار ویژه‌تری پیدا می‌کند.
    او با بیان اینکه خاصیت در هر اثر هنری موجب جذابیت، زیبایی و جذب مخاطب می‌شود، گفت: از این طریق راهی به روی هنرمندانی که در این مسیر قرار گرفته‌اند باز خواهد شد.
    امیرخانی با تأکید بر اینکه رشته‌های هنری در طول تاریخ با هم آشتی دارند، یادآور شد: هنرها در کنار هم مورد ستایش قرار می‌گیرند و کمال و جلوه‌ای که می‌تواند روح ما را نوازش کند در آثار هنری وجود دارد.
    این استاد برجسته خوشنویسی ضمن تشکر از مسئولان که هر ساله برای برگزاری هر چه بهتر دوسالانه خوشنویسی تلاش می‌کنند، اضافه کرد: ذوق بی‌نظیر ایرانی در طول تاریخ در هر حوزه‌ای یک دستاورد جدید بوجود آورده است.
    او در پایان با بیان اینکه خط تعلیق بسیار با سلیقه و به هنر ایرانی نزدیک است، اظهار کرد: این خط سرشار از ذوق بوده و با فضایی که روی کاغذ ایجاد می‌کند خط را از حالت خشکی دور می‌کند که خواجه اختیار منشی گنابادی استاد صاحب سبک این نوع خط هستند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات
        • نمایشگاه پاییز ۱۴۰۲
        • نمایشگاه ۴۷
        • نمایشگاه ۴۶
        • شماره ۳۷
        • نمایشگاه
        • ماهنامه نمایشگاه
        • شماره ۳۱ ماهنامه
        • ماهنامه
        • ماهنامه
        آخرین بروزرسانی ۵ ماه پیش
        آرشیو
        آخرین اخبار

        دانلود با کیفیت